sâmbătă, 30 octombrie 2010

Vreau o camera foto..si de..stiu sa scriu

Ovidiu ((Blogatu pentru necunoscatori) mi-a trimis un mesaj cu un concurs destul de interesant.Pentru ca am inceput viata de camin, un mic gadget m-ar ajuta sa scap de monotonia acelei vieti ...deci raspund la intrebarea:
Ce ai vrea sa vezi, daca ai putea vedea in viitor?
E greu sa incep, dar ma regasesc si incep sa va povestesc.Pur si simplu mi-as dori sa vad ziua in care fosta mea prietena o sa fie cu altcineva si as vrea sa aud cuvintele pe care i le zice lui....iar atunci nu m-as resemna cu ideea ca nu mai simte nimic pentru mine si toate sentimentele din mine ar muri odata cu mine, iar lumea, in inocenta ei va zice "Inca unul".Si, nu numai ca mi-am vazut deci viitorul, ci am vazut si v-am aratat o bucatica din negativismul pe care il aveti in voi, iar daca nu ma intelegeti perfect, aveti in minte cateva cuvinte...Viitorul e acum prezent!
Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin

Un comentariu:

  1. Salut, stiu ca ai participat la concursul organizat de mine impreuna cu RCA-Ieftin. Daca ai castigat sau nu conteaza mai putin, important e ca ai participat. Nu numai pentru mine, ci si pentru tine :) Tocmai de aceea, te invit azi la un nou concurs, organizat de http://www.45bet.com/ in colaborare cu www.blogatu.ro si ale carui premii sunt extrem de multe :) Un laptop, 6 premii prin tragere la sorti si 6 premii pentru cele mai bune articole. Cred ca te-am convins, acum astept linkul cu care participi. Nu ma supar dacca nu te inscrii, insa tu ai numai de castigat daca participi. In curand vin campanii extrem de interesante pentru tine :)
    Concursul e aici: http://blogatu.ro/2010/11/concurs-poker-blogging.html. Lasati un comentariu - http://blogatu.ro/2010/11/concurs-poker-blogging.html cu link catre articolul cu care va inscrieti in concurs!

    RăspundețiȘtergere